Welkom op de website van Comité Kinderfeesten Tegelen.

Download hier de kleurplaat 
 
 
Zondag 16 november:
Gisteren geen pieten aan de deur voor persoonlijke ontmoetingen, kan het erger?

Ja, helaas wel. Vandaag missen we de mooiste dag van het jaar. Duizenden kinderen die reikhalzend en vol spanning op de veerberg staan te wachten tot ze een glimp van de stoomboot zien. De tocht de veerberg op door die rijendikke kinderhaag en al die handjes die bedelen om wat strooigoed, een aai over de bol, een hand van Sint of Piet, een vriendelijke begroeting.. Het is er allemaal niet dit jaar. We moeten het doen met de herinnering aan voorgaande jaren én met de hoop dat we hier volgend jaar wel weer van kunnen genieten.

Overigens heb ik gehoord dat Sinterklaas wel in Tegelen is gearriveerd. Hij schijnt vanuit Belfeld in een oldtimer met geblindeerde ramen via Belfeld naar Tegelen te zijn gekomen. Van daaruit is hij doorgereden naar Venlo. Daar zou hij een ontmoeting hebben met onze burgemeester. Hou deze website, onze facebookpagina en omroepvenlo in de gaten voor meer nieuws.

Sinterklaas in Venlo
 

Zaterdag 15 november
Dit bericht is vandaag helaas verwijderd op facebook.
Normaal gesproken waren nu 40 zwarte pieten in spanning hun kleding bij elkaar aan het zoeken... Buiten zouden chauffeurs en begeleiders geluid op de wagen plaatsen en tegen 10 uur zou iedereen op pad gaan voor de huis-aan-huis collecte.
En minstens zo belangrijk voor de eerste ontmoeting aan de deur met al die lieve kinderen!
Helaas niets van dat alles dit jaar.
Gebeurt er dan helemaal niets? Jawel maandag gaat de traditionele mandarijnentraktatie naar de kinderen van de basisscholen. Dan start ook onze kleurplatenwedstrijd en die is groter dan andere jaren. Het is niet veel maar toch.
Iedereen die de collecte heel erg mist en ons toch wil steunen met een kleine bijdrage, kan gebruik maken van onderstaande QR-code of deze link
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...


 Hoewel ook bedrijven nog steeds veel last ondervinden van de Coronacrisis is ons beroep op onze sponsoren ook dit jaar niet vergeefs. Veel sponsoren dragen ook nu weer hun steentje bij aan het welslagen van onze activiteiten.

 U vindt ons ook op facebook.
We wensen u veel lees- en kijkplezier op onze site.


Met dank aan onze sponsors.

   

Voor een compleet overzicht, zie onze sponsorpagina.

Twitter Facebook