Welkom op de website van Comité Kinderfeesten Tegelen.


LAATSTE NIEUWS INTOCHT STEYL
Het comité kinderfeesten heeft vanmorgen besloten dat de intocht op Steyl aan de veerberg min of meer doorgaat zoals gepland. Er zijn geen alternatieven. Zowel Sinterklaas, als de burgemeester van Venlo alsook het bestuur doen er alles aan om de intocht te laten doorgaan. Dat ze de intocht vorig jaar hebben moeten missen is voor Sinterklaas en de kinderen al erg genoeg.

Sint, de burgervader en het comité kinderfeesten doen wel een DRINGEND BEROEP OP PAPA's, MAMA's, OPA's, OMA's EN ANDERE GROTE MENSEN OM EEN MONDKAPJE TE DRAGEN! Zo beschermen we elkaar en zorgen we er samen voor dat de kinderen op Steyl Sint en zijn pieten veilig kunnen begroeten.

Sinterklaas zal morgen geen pietenkapel bij zich hebben. Ook zal het handjes schudden en de fotomomenten zoveel mogelijk beperkt worden. Vanwege zijn hoge leeftijd wil de Sint geen risico lopen. Er zal heel veel gezwaaid worden en natuurlijk delen de pieten gul strooigoed uit aan alle kinderhandjes die daar naar reiken.

Op de veerberg en het "museumplein" is normaalgesproken plaats genoeg. We roepen de grote mensen ook op om, waar mogelijk, afstand te houden. Laat de kinderen vooraan staan want het is tenslotte een prachtig kinderfeest.

Tot morgen!!
Sinterklaas, burgemeester Antoin Scholten en Comité Kinderfeesten Tegelen.
 


UPDATE INTOCHT SINTERKLAAS

Er is zowel vanuit de gemeente Venlo als vanuit het rijk (Den Haag) toestemming om de intocht van Sinterklaas door te laten gaan. Sinterklaas zal dan ook op zondag 14 november per boot op Steyl aankomen.
Het Comité Kinderfeesten bekijkt morgenochtend welke maatregelen er nodig zijn om de intocht voor iedereen veilig te laten verlopen.

Mocht er besloten worden tot aanvullende maatregelen of een wijziging van het programma dan zal dat op deze website en op onze facebookpagina bekend worden gemaakt.
Wat in elk geval, en dat was al eerder bekend,  niet doorgaat is:
de collecte van de pieten op zaterdag 13 november
en
de Sinterklaasactiviteiten in de Haandert op zondag 14 november  

U vindt ons ook op facebook.
We wensen u veel lees- en kijkplezier op onze site.Met dank aan onze sponsors.

   

Voor een compleet overzicht, zie onze sponsorpagina.

Twitter Facebook