meewerken bij collecte of intocht?

We zoeken nog pieten en schminkers voor het Sinterklaasweekend. 
Wat wordt er dan van je verwacht?
Je bent zowel op zaterdag bij de collecte als op zondag bij de intocht actief.

Op zaterdag beginnen de eerste pieten om 8.00 uur met schminken en omkleden. De kleur van de pieten zal zeker niet donkerder zijn dan vorig jaar (grijze basis met roetvegen).
Vanaf 10 uur gaan we in groepen van 4 pieten met een geluidswagen door de Tegelse straten om te collecteren. Tussen de middag wordt er gezorgd voor een lunch met soep en broodjes en tussen 15.00 uur en 15.30 uur is iedereen klaar. 

Op zondag word je om ongeveer 12 uur verwacht om te schminken en om te kleden. Daarna ga je met de bus naar de boot bij de stuw in Belfeld. Tussen 14.45 uur en 15.00 uur komen jullie op Steyl aan. Daar zijn jullie ongeveer 45 minuten. Dan gaan jullie met de bus naar de Harmoniezaal en daar zijn jullie tot ongeveer 17.00 uur.  Dan gaat het met de bus terug naar omkleedplek. 's Avonds is er dan een lekker buffetje om het weekend mee af te sluiten.

Mensen die zaterdag  de collecte lopen hebben een streepje voor en zijn bij voldoende aanmeldingen de eersten die gevraagd worden om op zondag aan de intocht mee te doen.

Interesse om mee te doen?
Vul het formulier in en we nemen contact met je op!
https://forms.office.com/r/b1QhH3NcwA

Formulier nieuwe medewerker